Archief

wandeling door de wijk 19 augustus 2019

Wandeling door de wijk voor BOS-leden

Na het succes van onze zomerwandelingen door de wijk de afgelopen twee jaar, wil Lia Lugthart u nu meenemen naar een specifieke periode in de wijkgeschiedenis. De BOS-commissie G&K (geschiedenis en kunst) heeft zich verdiept in ‘de tweede wereldoorlog in onze wijk’, wat dit jaar het thema van de rondleiding zal zijn. We doen doen dit op:

zaterdag 19 augustus, 14.00u – 16.00u.

Heeft u interesse in het ‘Spergebied’ dat onze wijk toen was, wilt u weten in welke gebouwen de Duitse instanties zaten en welke belangrijke officieren de touwtjes in handen hadden,  bent u nieuwsgierig naar sporen uit die tijd,  wilt u zelf uw kennis hierover met anderen delen of vindt u het gewoon gezellig om met uw ‘buren’ op stap te zijn en na afloop een drankje te drinken….. meldt u dan aan voor de wandeling via info@bos-rotterdam.nl

Er is een limiet aan het aantal plaatsen, bij een te grote groep verstaan we elkaar niet goed genoeg. Meedoen gaat op volgorde van aanmelding. Bij een overgrote belangstelling doen we het een andere zaterdag of een zomerse  avond nog eens.

De aanmelders krijgen een week van te voren bericht over het startpunt van de wandeling.

 

 

 

« Vorige pagina

wandeling door de wijk 19 augustus 2019